Akció

Tájékoztatjuk, hogy akciónk véget ért. De az oldalon hasznos információkat talál 

mega méretű Balance és Rapido sajtolt tetőcserepeinkkel kapcsolatban. 

 

Nagy méret, kis súly, gyors tetőfedés…

…és ez csupán csak néhány előny, amelyet a Creaton Balance és Rapido mega méretű sajtolt kerámia tetőcserepek kínálnak, legyen szó akár felújításról, akár új építésről.

GAZDASÁGOS…

…hiszen a Creaton XXI. századi mega méretű sajtolt kerámia tetőcserepeiből a tetőfedőnek mindössze 9 darabot kell a helyére tennie.

… és fél személyautónyival kevesebb súlyú cserép kevesebb élőmunka és anyagköltséget eredményez.

ESZTÉTIKUS…

…mivel a Balance jellegzetes lendületes hullámformájú, látványos formatervezésű tetőcserép sima, selymes felülettel rendelkezik. Nagy mérete ellenére kisebb tetőkhöz éppoly alkalmas, mint nagy tetők fedéséhez.

…mert a Rapido tetőcserép kialakítása olyan különleges fény-árnyékhatást kölcsönöz a felületnek, amely már messziről felhívja a tetőre a figyelmet. Robosztus megjelenése stabilitást és értékállóságot sugall.

 

 

Azért, hogy tetője ne csak szép, de hosszútávon tartós legyen és védje otthonát a szeszélyes időjárástól, elengedhetetlen a kiegészítő elemek megfelelő és műszakilag korrekt használata.

Ilyen kiegészítő elem a hófogó, amely a Creaton tavaszi akciós időszakában a Balance és Rapido cserepek mellé ajándék.

Kiegészítők használata a tartós tetőért

Kevesebb vágás, szép és vízbiztos tetőszélek, hófogás, az alszerkezet vizesedését akadályozó átszellőzés, vagy a tető legérzékenyebb pontja a tetőáttörések kialakítása – ezek azok a műszaki kérdések és kiegészítő elemekkel történő korrekt műszaki megoldások, amelyek a tetőt nem csak széppé, de hosszú távon tartóssá is teszik.

Ha még nem regisztrált hírlevelünkre, kattintson és tudjon meg mindent a kerámia tetőcserepekről, tetőépítésről és felújításról!

Olvassa el cikkünket a Balance és Rapido előnyeiről.